Solana-prijzen zijn dit jaar met meer dan 15.000% gestegen

De prijs van Solana’s sol-token is dit jaar omhooggeschoten, wat een wijdverbreide zichtbaarheid heeft opgeleverd, aangezien de winst die van veel andere digitale valuta’s overtreft. De cryptocurrency, die dient als het oorspronkelijke token van het Solana-platform, bereikte rond 21.00 uur maar liefst $ 248,01. ET, Messari-gegevens laten zien. ethereum koers verwachting 2025 is positief. Op dit moment was het digitale activum sinds het begin van dit jaar met ongeveer 15.300% gestegen, blijkt uit aanvullende Messari-cijfers.

Eerder dit jaar verklaarde Scott Melker, een bekende crypto-investeerder en analist die gastheer is van The Wolf Of All Streets Podcast, dat “Solana een legitieme concurrent is van Ethereum, met razendsnelle transacties voor een fractie van de prijs.”

“De snelle waardestijging is grotendeels het resultaat van crypto-gaming en succesvolle NFT-lanceringen”, voegde hij eraan toe. “Ontwikkelaars en projecten bouwen al jaren aan Solana, wat zich uit in een explosie van prijs en adoptie.”

Wat is Ethereum en hoe werkt het?

Verder heeft het platform een ​​breed scala aan gebruiksscenario’s, waaronder “die voorheen niet mogelijk waren”, omdat het transacties zo snel kan verwerken, aldus Marius Rupsys, een investeerder in digitale valuta.

 

Hoge doorvoer

Het platform heeft aanzienlijke zichtbaarheid gegenereerd vanwege zijn vermogen om een ​​groot aantal transacties te verwerken. In september verwerkte Solana 400.000 transacties per seconde, volgens een tweet van het Solana Status Twitter-account. Door de hoge eisen die aan dit netwerk werden gesteld, crashte het helaas, waardoor het 17 uur offline was. Gelukkig kon de validator-community het netwerk opnieuw opstarten op dezelfde dag dat het uitviel.

 

Ether hoger volgen

Bij het uitleggen van de recentere winsten van sol, hebben verschillende analisten verklaard dat het token heeft geprofiteerd van een stijging van de prijs van ether, samen met de overeenkomstige stijging van de gasprijzen.

“Solana heeft de neiging om rally’s te ervaren wanneer Ethereum dat doet, omdat met stijgende ETH-prijzen stijgende transactiekosten komen, ook wel gas genoemd”, zegt Jason Lau, COO van cryptocurrency exchange Okcoin. “De gemiddelde transactiekosten op Ethereum zijn sinds juni met meer dan 2000% gestegen”, merkte hij op.

 

“Als gevolg hiervan wenden particuliere beleggers zich tot alternatieven zoals SOL, die sneller en goedkoper zijn om transacties uit te voeren, voor slimme contractbetalingen, terwijl een toenemend aantal NFT’s op Solana’s netwerk wordt geslagen.” Brett Sifling, een beleggingsadviseur voor Gerber Kawasaki Wealth & Investment Management, verklaarde dat hij het “eens” was met dit standpunt.

 

De analist wees ook op de wijdverbreide winsten die digitale valuta de laatste tijd hebben genoten

“Ik zal eraan toevoegen dat cryptovaluta’s die in dezelfde categorie vallen vaak samen bewegen, net als aandelen die gecorreleerd zijn omdat ze zich in dezelfde branche bevinden”, verklaarde hij. “Een opkomend tij tilt alle schepen op.”

 

Bullish vooruitzichten

Sifling noemde de mogelijkheid dat Solana’s sol-token zou kunnen “flippen” of ether zou kunnen vervangen als ‘s werelds op een na grootste digitale valuta qua marktwaarde. bitcoin kopen Nederland is positief. “Er wordt veel gepraat over het omdraaien van Ethereum naarmate de marktkapitalisatie en het aantal portefeuilles blijven stijgen”, verklaarde hij.

“Ik geloof dat deze gebruikersgroei zal doorgaan als mobiele portemonnees worden vrijgegeven door bedrijven als Phantom”, niet Sifling. “Deze voortdurende acceptatie door het publiek, samen met een sterke technische doorbraak, is de reden waarom ik geloof dat Solana nieuwe all time highs behaalt.”

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.