Heetste cryptomunten zijn nu de Bitcoin- en Ether-alternatieven

Cardano is deze maand verdubbeld en is daarmee de op twee na grootste digitale asset geworden. Binance Coin is ook omhoog. Een token genaamd Avalanche is in augustus verdrievoudigd. FOMO blijft springlevend in de cryptocurrency-wereld, met minder bekende tokens die opnieuw beter presteerden in de nasleep van recente rally’s georganiseerd door brancheleiders Bitcoin en Ether.

Verdubbeling

Cardano is deze maand verdubbeld en is daarmee de op twee na grootste digitale asset geworden. Binance Coin is ook omhoog. Een token genaamd Avalanche is in augustus verdrievoudigd. Ondertussen stijgen de prijzen voor digitale foto’s van rotsen met laserogen en cartoonafbeeldingen van schattige dieren gangbusters, soms verviervoudigd in een kwestie van dagen.

 

Aviation Ministry staat maaltijden toe op alle binnenlandse vluchten

Onder analisten en investeerders is er weinig consensus over wat de razernij drijft. Sommigen stellen dat speculanten overstappen van de steunpilaren naar nieuwere, meer opwindende uitlopers, zoals ze vaak doen na grote runs. Anderen zien een wereld overspoeld met contant geld en ultralage rentes, wat uiteindelijk investeerders naar steeds meer wonkier activa duwt.

“Er is geen twijfel dat er veel opwinding is in crypto”, zegt Yoni Assia, oprichter en chief executive van online exchange eToro. “Je kunt het zeker zien in de cijfers in de industrie, of het nu gaat om totale volumes of om groei van bedrijven,” zei hij, eraan toevoegend dat “we veel uitbundigheid in de markt hebben gezien.”

 

Generatie aankoopmoment

Assia noemt het een “generatie-aankoopmoment” en haalt een samenloop van gebeurtenissen aan, waaronder de laagste rentetarieven wereldwijd, evenals enorme fiscale stimuleringsinspanningen die tijdens de pandemie veel mensen cheques opleverden.

Een deel van dat geld is naar cryptocurrencies en aanverwante activa gegaan, zoals aandelen van digitale mijnwerkers. Ongeveer 15% van de Amerikanen die de eerste twee stimuluscheques ontvingen, investeerde een deel of al het geld, en ongeveer de helft van deze groep investeerde specifiek in cryptocurrencies, volgens een onderzoek onder meer dan 1.000 Amerikaanse volwassenen uitgevoerd door The Harris Poll voor Yahoo Finance.

Tegelijkertijd is de inflatie gematerialiseerd naarmate de economieën heropenen, waarbij wordt ingespeeld op de waarschuwingen van sommige crypto-getrouwen dat hyperinflatie in aantocht is. cryptonieuws van vandaag is positief. Voeg dat allemaal samen en het leidt ertoe dat “veel mensen op zoek gaan naar verschillende soorten investeringen”, zei Assia.

 

Uit een recent onderzoek van eToro bleek dat ongeveer een kwart van de 6.000 investeerders hun eigen cryptovaluta hebben, een aantal dat stijgt tot bijna 50% voor het jongere cohort. Het bedrijf ontdekte ook dat de gemiddelde belegger zijn crypto-allocatie in de komende maanden zou verhogen en dat de interesse in alternatieven voor Bitcoin en Ether, of altcoins, “aanzienlijk” is.

 

Parlementair panel verkent mogelijkheden voor cryptofinanciering

Ondertussen nemen de downloads voor crypto-handelsapps toe — Coinbase Global Inc. staat op de 11e plaats van financiële apps in Apple’s iPhone-downloads, volgens App Annie, een mobiele data- en analyseprovider. Hij eindigde afgelopen augustus gemiddeld 23e in zijn categorie. Digitale beurzen Kraken, Voyager en Crypto.com zijn ook in de gelederen gestegen.

“Met al dit geld dat rondzweeft, zouden we niet verbaasd moeten zijn dat er mensen zijn die exorbitante bedragen betalen voor digitale huisdierenstenen en een eindeloze hoeveelheid andere digitale activa die gemakkelijk kunnen worden gecreëerd”, zegt Michael O’Rourke, hoofd marketeer. strateeg bij JonesTrading.

De ruimte wordt gedomineerd door jongere generaties, zei hij, en alles wat ze weten is een Federal Reserve die bijna altijd accommoderend is geweest. Neem dat, naast een vastgelopen regering, en het is geen verrassing dat velen zijn aangetrokken tot de crypto-ruimte, zei hij. Sinds juli is het beheerd vermogen voor beleggingsproducten voor digitale activa met meer dan 57% gestegen tot ongeveer $ 55 miljard. De gemiddelde dagelijkse totale handelsvolumes stegen met meer dan 46% tot $ 544 miljoen, de grootste stijging op maandbasis sinds mei, volgens datatracker CryptoCompare.

Veel aandacht is besteed aan altcoins zoals Cardano, Avalanche en de meme steunpilaar Dogecoin. Ondertussen is een index die enkele van de grootste gedecentraliseerde financiële protocollen en apps volgt – de Bloomberg Galaxy DeFi Index – sinds begin juli met ongeveer 45% gestegen.

 

Crypto sentiment

“Er is de laatste tijd over het algemeen een behoorlijk positief crypto-sentiment: NFT’s hebben de opleving geholpen en de crash van mei is verder in de achteruitkijkspiegel”, zegt Sam Bankman-Fried, chief executive officer van crypto-exchange FTX.

En dan zijn er nog de blockchains die willen concurreren met Ethereum. Avi Felman, co-portfoliomanager bij BlockTower Capital, zei dat nu de recente netwerkupgrade van Ethereum is voltooid, speculanten hun aandacht richten op rivaliserende blockchains en hun tokens.

Ondertussen lijken de Amerikaanse aandelenmarkten dagelijks records te plaatsen. Meme-aandelen worden ook gek. Jason Urban, co-hoofd van Galaxy Digital Trading, zei dat cryptovaluta alleen maar kan profiteren als de markt in zo’n risicovolle stemming is. goede nederlandse crypto app vind je online. In de vier jaar die eindigden in 2019 waren de correlaties tussen Bitcoin en het dagelijkse rendement voor de S&P 500 over het algemeen klein, volgens Wei Liang van DBS in Singapore. Maar sinds vorig jaar kwam daar verandering in. Te midden van de pandemie zijn de aandelen van Bitcoin en de VS gedaald en samen hersteld, zei hij.

 

“De laatste tijd zie je dat mensen zich zorgen maken over inflatie, mensen maken zich zorgen over de geldhoeveelheid – daarom zeiden mensen historisch gezien altijd dat ze aandelen kopen als een afdekking tegen inflatie,” zei Urban. Nu, voegde hij eraan toe, het is ook crypto.

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.