Hardhouten Vloeren

Hardhouten vloeren is regelmatig een conventionele term die van toepassing kan zijn op een houten vloer. Hardhoutbomen (eik, esdoorn, kers, pecannoot, iep, kastanje) zijn voor het grootste deel bomen met bladeren die er in de koudere tijd van het jaar af vallen. Naaldhoutbomen (dennen, sparren) hebben naalden die het hele jaar kunnen blijven zitten en normaal gesproken produceren ze kegels. Hardhout is doorgaans dikker en steviger dan zachthout. Uiteraard zijn er speciale gevallen voor deze allesomvattende verklaringen. In ons productaanbod kost het hardhout meer dan het naaldhout.

Als terugkerend onderwerp in dit artikel zult u merken dat u vaak krijgt waar u voor betaalt. In feite zijn de waardevollere items ($ 11+/sf) uit meer ongewone houtsoorten niet echt van betere kwaliteit, maar we zien dat tot dat moment de kwaliteit verbetert met de kosten. Onze sterke houten vloeren variëren in prijs van $ 4-9 voor elke vierkante voet en onze ontworpen varieert van $ 7-15 voor elke vierkante voet. We zullen het hieronder hebben over toepassingen, maar ons punt is dat u een verstandige uitgave moet hebben bij het winkelen. Soms is een goede andere optie in het geval dat je hart op een dure vloer ligt, om er minder van te gebruiken en het gewoon in belangrijke regio’s te plaatsen. Probeer niet het hele huis te doen. Doe misschien de fundamentele gebieden met veel verkeer en gebruik een minder dure optie in kamers.

Als uw waardepunt zich niet eens in een vergelijkbaar postdistrict bevindt, misschien is het allesbehalve een alternatieve staat, begin dan met winkelen met verschillende keuzes. Als u zich bijvoorbeeld in het bereik van $1-2/sf bevindt, neem dan een kijkje bij de grote discounters of dek alternatieven af. De FSC zorgde ervoor dat 12 mm uitwendig berkenhout geperst hout dat we gebruiken om het ontworpen grondoppervlak te maken, ons alleen al zoveel kost, het brede scala aan verschillende werkzaamheden en materialen niet meegerekend.

Evenzo moet u bij het waarderen van een verhaal rekening houden met de volledige geïntroduceerde kosten en de levensduurkosten. Hier zijn voorbeelden van bepaalde factoren die de absolute kosten zouden kunnen aanpassen:

Bij teruggewonnen materiaal is afvalfactor een kolossale variabele. Hoeveel inspanning doet de maker om u een 100% bruikbaar item te geven? Onvoldoende verwerkt met bijna geen onderduiken en wannen op een sterke houten vloer die $ 6 / sf kost en een afvalfactor van 15% heeft, kost echt meer dan een vergelijkbaar artikel dat beter wordt verwerkt en $ 7 / sf kost met een afvalfactor van 2%. Die extra verspilling kost meer in bezorging en werk om onder te duiken. Dit is misschien wel het moeilijkste om aan een klant te laten zien dat de vermoedelijke kosten niet echt betrekking hebben op de echte kosten voor ruw materiaal, behalve als je echt kijkt naar niet te onderscheiden kwaliteit en vastberaden items.

Please follow and like us:
Pin Share

Related Posts

Een Teruggewonnen Houten Vloer Kiezen

Dus je probeert te kiezen wat voor soort deck je moet kiezen? Misschien kunnen we u helpen met een korte

Hoogwaardig Daksysteem

Eigenaars die het materiële raamwerk als eenmalige kosten zien en genoegen nemen met detailkeuzes die afhankelijk zijn van de eerste

Leave a Reply

Your email address will not be published.