Welke online review site is het meeste betrouwbaar voor jouw aankopen?

Laten we voor dit voorbeeld aannemen dat u piano wilt leren spelen en op internet naar informatie zoekt. Je vindt veel keuzes en veel beoordelingssites die nog meer keuzes bespreken. Uw analyseproces moet alle hier besproken punten (aanwijzingen) omvatten. Dit artikel gaat meer over het keuzeproces dan over het product of de verkoper.

Voor het geval u het zich niet realiseerde, de typische Internet Product Review site als review-pagina.nl zal u waarschijnlijk sturen naar het product dat hen de hoogste commissie oplevert. Geschokt? Niet doen – dit is absoluut normale marketing in elk aspect van het leven. Het gaat allemaal om het maximaliseren van hun winst.

Maar gelukkig doet niet iedereen dit. Er zijn enkele voor de hand liggende en enkele subtiele aanwijzingen die u zullen helpen beslissen wie u kunt vertrouwen, vooral bij het winkelen op het internet. Wees niet bang – wees geïnformeerd. Lees verder.

Hoe werken review verwijzingen in de praktijk?

Heeft u de laatste tijd in de stad gewinkeld? Onlangs nog te maken gehad met verkopers in opdracht? Hoe zit het met die o zo behulpzame mensen die blijven vragen of u alles hebt gevonden, en of u uw bestelling wilt vergroten? Proberen de winst van de winkel te maximaliseren is echt normaal en algemeen toegepast, kijk maar eens naar de Kosso review. Nog niets om u zorgen over te maken.

Commissies voor online (en fysieke) aankopen

Over commissies gesproken – Bij alle internetaankopen betaalt de verkoper, ook bekend als de verkoper, de verkoper (bekend als affiliate of partner) een kleine commissie. Het laagste is ongeveer vier (4,0) procent. De prijs voor de koper verandert niet – het kost overal hetzelfde. (De prijs kan een klein beetje variëren in de fysieke productgebieden, bijvoorbeeld – keyboards en piano’s.) Dit komt door de inkoop- en distributiekosten van de groothandel. De verkoopcommissie houdt hier geen rekening mee).

De commissie gaat gewoonlijk automatisch naar de laatste affiliate site die u bezocht voordat u doorklikte naar de productdetail/verkooppagina en een aankoop deed. Dit wordt automatisch bijgehouden door de computers met kleine brokjes gegevens die “tijdelijke cookies” worden genoemd. De verkopers die de cookies naar uw computer sturen leggen het allemaal uit op hun privacy of algemene voorwaarden webpagina’s. Het is niets om u zorgen over te maken. Het is niets om u zorgen over te maken. Het is heel normaal en zakelijk. De meeste mensen hebben deze pagina’s nog nooit gelezen.

Hoe onderscheidt een onafhankelijke review site zichzelf?

Dus, de grote vraag – wat onderscheidt een betrouwbare product beoordelingssite van welke smaak dan ook? Hier zijn belangrijke aanwijzingen. Sommige zijn duidelijker dan andere – ze zijn allemaal uw overweging waard.

  • Eerst en vooral moet u zich op uw gemak voelen wanneer u een site bekijkt.
  • Kunt u een mens identificeren met een adres en contactgegevens?
  • Bespreekt de recensent negatieve aspecten van het product? Weinig producten zijn zo geweldig dat u, de shopper en mogelijke klant, er niets negatiefs over kunt vinden.
  • Bevat de recensie informatie en meningen die niet op de site van de verkoper te vinden zijn? (Alle recensies waarbij de recensent een affiliate is van de verkoper zullen links bevatten waarop u kunt klikken en die u rechtstreeks naar de site van de verkoper brengen. Volkomen normaal en te verwachten). Mocht u er nooit over nagedacht hebben, bedenk dan het volgende: Verkopers houden van affiliates – het zijn externe niet-werknemers zonder voordelen, enz. die alleen een kleine beloning (commissie genoemd) krijgen als er een verkoop plaatsvindt. Als er geen nieuwe informatie op de beoordelingssite staat, kan het zijn dat er geen beoordeling heeft plaatsgevonden. Belangrijke aanwijzing.
  • Bestudeer de verstrekte informatie, valideer indien mogelijk de getuigenissen van klanten, en neem uw eigen beslissing. Gebruik uw normale besluitvormingsproces. Persoonlijk lees ik bijvoorbeeld de getuigenissen zeer aandachtig wanneer ik producten onderzoek. Klinken ze authentiek – niet verzonnen. Kunnen ze worden geverifieerd? Zal de verkoper u desgevraagd contactgegevens verstrekken? Dit is zeldzaam, maar komt soms voor.
  • Vaak worden digitale download producten verkocht met 100% geld-terug-garantie. De volledige details maken altijd deel uit van de informatie/verkoopbrief. Ze staan meestal helemaal onderaan, direct na de prijsinformatie. Garanties zijn altijd een zeer belangrijk onderdeel van de aankoopbeslissing. Nog een aanwijzing voor betrouwbaarheid. Maakt niet uit op beoordelingssites – maar wel op de site van de verkoper.

Een goede recensent bezit veel, maar niet noodzakelijk alle producten die hij beoordeelt. Wanneer u beslist, houd dan rekening met uw eigen situatie (uw eigen wensen, behoeften, verlangens, enz.) Het gaat erom vertrouwen op te bouwen. Voelt u zich onder druk gezet? Nog een belangrijke aanwijzing.

Please follow and like us:
Pin Share

Related Posts

Social media is absoluut niet het krachtigste marketingplan

Sociale media is een wereld op zich. Het heeft een kolonie opgebouwd waar miljarden individuen met elkaar communiceren vanuit beide

Leave a Reply

Your email address will not be published.