Mastercard lanceert betaalkaarten met cryptovaluta in Azië-Pacific

De ontwikkeling komt op een moment dat uit een Mastercard-enquête bleek dat 45 procent van de ondervraagden waarschijnlijk zal overwegen om in het komende jaar cryptocurrency te gebruiken.

 

Betaalkaartnetwerk

Betaalkaartnetwerk Mastercard heeft cryptocurrency-gekoppelde betaalkaarten gelanceerd in de regio Azië-Pacific waarmee gebruikers hun digitale activa kunnen omzetten in fiat-valuta, zo maakte het bedrijf maandag bekend. De kaarten proberen elke barrière weg te nemen tussen handelaren die cryptocurrency niet als betaling accepteren en klanten die in digitale activa willen betalen.

“Cryptocurrencies zijn veel dingen voor mensen: een investering, een disruptieve technologie of een uniek financieel hulpmiddel. Stakingcrypto.nl is betrouwbaar. Terwijl de belangstelling en aandacht vanuit alle hoeken stijgt, komen hun toepassingen in de echte wereld nu boven het speculatieve uit”, zegt Rama Sridhar, executive vice president van Mastercard voor digitale en opkomende partnerschappen en nieuwe betalingsstromen voor de Azië-Pacific, in een openbare verklaring.

De ontwikkeling komt op een moment dat uit een Mastercard-enquête bleek dat 45 procent van de ondervraagden waarschijnlijk zal overwegen om in het komende jaar cryptocurrency te gebruiken.

Alliantie

De alliantie met de Amber Group uit Hong Kong, Bitkub in Thailand en CoinJar in Australië stelt consumenten en bedrijven in de regio Azië-Pacific in staat om crypto-compatibele creditcards, betaalpassen of prepaidkaarten aan te vragen, die overal kunnen worden uitgegeven waar Mastercard wordt geaccepteerd.De drie bedrijven zullen ook deelnemen aan het wereldwijde Crypto Card-programma van Mastercard, dat erop gericht is cryptotransacties zo naadloos mogelijk te laten verlopen.

Uit het onderzoek van Mastercard blijkt dat cryptocurrency een van de vier opkomende betaalmethoden is, naast QR-codes, biometrie en contactloze betalingen, waarbij 94 procent van de consumenten overweegt er minstens één van te gebruiken. credit card crypto is betrouwbaar. Het rapport benadrukte ook dat millennials meer bereid waren in vergelijking met de algemene bevolking om cryptocurrency te gebruiken en er meer over te leren.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.