Hoe beschermt u uw spaargeld tegen inflatie?

De prijzen van goederen en diensten stijgen verrassend snel. De huidige situatie treft de spaarders behoorlijk hard. Vraag je je af hoe je je geld te beschermen tegen inflatie?

Vergeet niet dat er geen oplossing is die u 100% bescherming of winst garandeert. Uit onderzoek blijkt dat ook banken geen bescherming meer bieden. De rente op deposito’s daalt voortdurend.

Op welke manieren zijn ze in dit geval effectief? U komt het te weten in dit artikel.

Cryptocurreny Robots

Steeds vaker beschermen beleggers hun geld dankzij de revolutie van bitcoin robots. Hun kwestie hangt niet af van de beslissing van de centrale bank, maar van één onveranderlijk algoritme.

Veel mensen besluiten om te investeren door middel van programma’s die de cryptovalutische handel ondersteunen. Een geavanceerd algoritme (zoals een bitcoin robot zoals Bitcoin Revolution) zoekt naar de beste investeringsmogelijkheden en voert transacties voor u uit.

cryptocurrency robots

Anti-inflatie schatkistcertificaten

U kunt kiezen tussen vier- …

AVG stappenplan voor kinderopvang

De hoeveelheid werk die AVG met zich meebrengt kan behoorlijk intimiderend zijn. Het doel is dat AVG vooral verankerd is in de manier van denken en werken, er moet een cultuur van gegevensbescherming worden gecreëerd. Bewustwording is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van AVG, van daaruit worden veel zaken heel logisch.

Opleiding

Maak een overzicht van alle persoonlijke gegevens die u verwerkt
Dit gebeurt in een zogenaamd verwerkingsregister. U moet inzicht geven in welke informatie u verzamelt binnen uw organisatie, waar deze wordt opgeslagen, waar ze vandaan komt en met wie ze wordt gedeeld. Ook moet u aangeven waarvoor de gegevens nodig zijn. Denk niet alleen aan gegevens van kinderoppas, ouders en kinderen, maar ook aan gegevens van medewerkers.

Voldoet uw website aan de eisen?
Als klanten zich via uw website kunnen registreren (bijvoorbeeld in een contactformulier), dan moet u bekend maken wat er met de ingevoerde gegevens gebeurt. Dit kan bijvoorbeeld …